Intimidacions i amenaces durant l’escrutini de les primàries socialistes d’Alfafar

Els seguidors de Noelia García, que va vèncer després d'aconseguir el 57% dels vots, van insultar i van intentar agredir als membres de la taula i als afiliats que van presenciar el recompte

alfafar

La militància socialista d’Alfafar va votar ahir per a decidir al pròxim candidat o candidata que encapçalarà les llistes en les eleccions municipals del municipi en 2019. Noelia García va aconseguir el 57’69% dels vots dels afiliats, mentre que Rubén Martínez va rebre el 42’31%. Moments després d’haver-se conegut el resultat de les primeres a l’Alcaldia de l’Ajuntament d’Alfafar, els afins a Noelia García van amenaçar, van intimidar, van insultar i van intentar agredir als membres de la taula i als afiliats que es trobaven allí presents veient l’escrutini.

La Comissió Executiva Local d’Alfafar ha indicat que no pot permetre actes d’esta índole en un partit on la paraula i la decisió dels militants s’expressa i deu expressar-se lliurement. Per açò, davant els greus successos, la direcció local estudiarà en els pròxims dies l’adopció de mesures disciplinàries.

Des del Partit Socialista d’Alfafar han assegurat que aquests fets “no reflecteixen la realitat dels i les militants de la localitat”, que van triar majoritàriament a Noelia García com a candidata a l’Alcaldia.

La guanyadora de les primàries, Noelia García, és militant del Partit Socialista des dels 17 anys. Actualment, és regidora en l’Ajuntament d’Alfafar i és la primera vegada que es presenta per a encapçalar la llista socialista en unes eleccions municipals en esta localitat.

Publicitat