20.5 C
Valencia

Invasió de madrilenys a les platges de la província de València

Alguns, fins i tot, aprofiten estes visites als llocs turístics per a realitzar-se les proves del coronavirus en els centres sanitaris de la província, el que es coneix com a turisme sanitari.

- Publicitat -AVL

Després de les mesures preses per la crisi del coronavirus en la Comunitat de Madrid de suspendre l’activitat educativa durant dues setmanes, són molts els que han optat per teletrabajar amb els seus fills des dels llocs turístics de la província de València, com per exemple, Gandia.

La preocupació entre la població valenciana ha anat augmentant en comprovar que les platges s’estan veient omplides per milers de madrilenys que no han seguit la recomanació de quedar-se a la seua casa i passar la quarantena sanitària pel virus.

De fet, veïns de localitats turístiques com Gandia, Dénia, Xàbia, Benicàssim o Benidorm han manifestat el seu malestar en veure la irresponsabilitat de moltes famílies de Madrid.

Són els nous casos positius dels madrilenys amb coronavirus?

S’ha començat a especular que poden augmentar els casos de positiu per coronavirus a la província de València per no respectar les mesures sanitàries. Alguns, fins i tot, aprofiten estes visites als llocs turístics per a realitzar-se les proves del coronavirus en els centres sanitaris de la província, el que es coneix com a turisme sanitari.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià