Colomer: “17 empreses de base tecnològica que han emprès gràcies al programa “Invat.tur” es presenten a Fitur”

Francesc Colomer ha participat als actes programats amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur 2019

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que a l’estand de la Comunitat Valenciana ‘Invat.tur’ ubicat a Fitur Empreses “han presentat els seus projectes 17 firmes que han sorgit amb el recolzament i l’assessorament del programa Invat.tur Empreses”.

Cap ressaltar que en esta edició de Fitur, la Comunitat Valenciana participa amb un estand a Fitur Empreses. En concret, es presenten els projectes que es porten a terme des de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invat.tur.

Rovira  

Francesc Colomer ha explicat que “en estos dos dies de fira, estes 17 noves empreses, han mantingut entre 15 i 25 reunions per explicar el seu negoci i la seua rellevància”.

Així mateix, ha explicat que “el turisme és economia del coneixement, tira del carro de la transformació tecnològica i la innovació i devem veure’l com futur de les oportunitats”.

També ha destacat que “posar en el mercat noves empreses que contribuisquen a millorar l’experiència del turista és un objectiu per a nosaltres” i ha afirmat que “en la Comunitat hi ha una cartera de oportunitats i de negoci per a un sector, com la tecnologia, lligat al turisme”.

Impuls al turisme cinematogràfic

Durant el Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, Francesc Colomer ha ressaltat que “per primera vegada participem en el nou espai de Fitur Cine per mostrar l’àmplia oferta de la Comunitat Valenciana per a este interessant producte turístic”.

El responsable de Turisme ha assenyalat que “igual que vam fer amb Fitur LGBT fa quatre anys i amb Fitur Festivals l’any passat, este any ens fa il·lusió iniciar-nos en Fitur Cine” i ha afegit que “devem apostar per nous productes turístics perquè és una forma eficient de posicionar-nos al món”.

En este sentit, ha declarat que “el cine i el turisme té un maridatge impecable” i ha recalcat que “el nostre territori és un escenari perfecte, una fàbrica d’emocions que sedueix a molts productors i directors i això devem de seguir cultivant-ho, per això anem a impulsar un òrgan autonòmic per vertebrar tota l’oferta cinematogràfica de la Comunitat”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela