jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Investigades dues persones en Tuéjar per simular ser víctimes de robatori

Esta actuació s’emmarca dins dels serveis establits per a prevenir i evitar la comissió de delictes relacionats amb l’estafa i simulació de delicte en la província de València. La Guàrdia Civil el passat dia 5 de juny va tenir coneixement mitjançant una denúncia d’home, indicant que havia patit el robatori de joies i diversos efectes per valor de 72.000 euros en el seu domicili de Tuejar.

Immediatament s’inicia un operatiu per part de la Guàrdia Civil de Xelva i Llaures dels Oms encaminat a esclarir els fets denunciats per aquestes persones. Fruit de les gestions realitzades els responsables de la recerca van poder comprovar que diversos efectes que es declaraven com sostrets estaven en poder dels denunciants en un traster proper al seu domicili.

La quantia dels efectes sostrets que figura en la denúncia ascendia a més de 72.000 euros, quantitat aquesta que pretenia cobrar del segur de llar de l’habitatge. Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la recerca d’una dona i un home tots dos de 63 anys i nacionalitat espanyola de per un delicte de simulació de delicte i delicte d’estafa.

Cal destacar que una televisió que van denunciar com sostreta va ser localitzada pels agents en el traster d’aquestes persones i a més es va poder comprovar que aquesta mateixa televisió havia sigut inclosa com robada en una altra denúncia de l’any 2012 a Xest. Entre els efectes intervinguts es troben 11 peces d’ivori valorades pels denunciants en 40.000 euros.

A més es van trobar diverses televisions, i diverses eines. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Llíria. La Guàrdia Civil de València adverteix de les conseqüències en les quals pot incórrer el denunciant si es demostra que els fets denunciats són falsos o que ha sigut mata de fets inexistents, per açò, es recorda que la presentació d’una denúncia falsa, comporta la comissió d’un delicte.

Últimas noticias

Contenido relacionado