Investigat un metge del Clínic per presumptament gravar amb un mòbil companyes al vestuari

La Conselleria de Sanitat ha obert expedient disciplinari al facultatiu, al qual ha suspés cautelarment de funcions a l'espera de l'evolució de la investigació, segons fonts d'aquest departament.

Un metge està sent investigat per gravar suposadament les companyes amb un telèfon mòbil amagat al vestuari de l’hospital on treballa, segons han confirmat fonts de la Prefectura Superior de Policia. El facultatiu és un cardiòleg destinat al Clínic de València, segons han confirmat fonts coneixedores de la investigació a Europa Press.

La Conselleria de Sanitat ha obert expedient disciplinari al facultatiu, al qual ha suspés cautelarment de funcions a l’espera de l’evolució de la investigació, segons fonts d’aquest departament.

Segons avança el diari ‘Las Provincias’, la Policia li va intervindre el telèfon, que una companya va detectar ocult en una reixeta del vestuari, per a analitzar si havia gravat en més ocasions.

Els fets van succeir en la matinada de diumenge passat quan l’afectada va alertar la Policia Nacional que havia localitzat un telèfon mòbil al vestuari femení que estava gravant.

Els agents es van personar a l’hospital i van prendre declaració al propietari del mòbil com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat. Després de prendre-li declaració va quedar en llibertat a l’espera de ser citat pel jutjat, segons han confirmat fonts policials.

Al seu torn, la Direcció del centre va comunicar els fets a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha actuat d'”immediat” i li ha obert un expedient disciplinari. Així mateix, s’ha procedit a designar un òrgan instructor i s’ha ratificat la suspensió cautelar de les funcions del facultatiu.

Publicitat