Investigats 5 menors per la seua presumpta implicació en un robatori amb violència a Ontinyent

Els presumptes autors van agredir a un menor, tirant-lo al sòl i li van propinar diverses puntades, per a sostraure-li un mòbil

La Guàrdia Civil va tindre coneixement el passat dia 14 de juny de suposat delicte de Robatori amb Violència i Intimidació on la v´víctima va ser un menor d’edat, que va patir una agressió de diverses persones per a sostraure-li els seus efectes personals. Aquest fet va ocórrer en el paratge conegut com a Pou Clar de la localitat d’Ontinyent
Immediatament s’auxilià a la víctima i s’inicià l’operació “POUET 22” realitzada per la Guàrdia Civil d’Ontinyent, per a identificar als autors d’aquests fets.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir el robatori amb violència i conducta contra els presumptes autors, cinc homes de nacionalitats espanyola i marroquina.

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine en el dia d’ahir, 18 de juny amb la investigació d’un total de 5 menors d’edat que presumptament van cometre un robatori amb violència i intimidació a un altre menor.

Aquestes persones presumptament van tirar al sòl i van propinar diverses puntades a la mata, per a apoderar-se d’un mòbil i 2 euros.
Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors de València.

ValenciàEspañol