30.8 C
Valencia

Investiguen a dos persones pel robatori de 10.000 kg de taronges a Sagunt

El valor de les taronges sostretes estarien amb un valor en el mercat d'al voltant dels 7.000 euros.

- Publicitat -AVL

Dins dels serveis establits de manera permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la investigació d’un home i una dona de 23 i 29 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte continuat de furt de taronges entre els mesos de desembre i gener.

Per part de l’Equip ROCA de Sagunt, s’inicia l’Operació “ROCLEMAN”, per a l’esclariment inicialment d’un delicte de furt de taronges de la varietat “CLEMENULES” amb valor en el mercat del voltant de 7.000 euros, ocorregut en el terme municipal de Sagunt.

Després de les perquisicions i indagacions practicades, es va aconseguir identificar als suposats autors dels fets. Els serveis realitzats donen el seu fruit a principis del mes de febrer, quan els autors són sorpresos “in fraganti” en la mateixa finca quan es disposaven a “començar” la recol·lecció de cítric de la finca situada en la zona de Mangrano. En este acte va ser aprehés material d’il·luminació usat pels autors en dies anteriors. D’igual manera es va poder corroborar que era el mateix vehicle sobre el qual s’investigava, perfectament preparat per a la càrrega del fruit a granell.

El perjudicat, veí d’una localitat de Castelló, havia formulat quatre denúncies diferents amb diferents dates i quantitats de furt, resultant fins a aqueix moment haver sigut sostrets un muntant de 10000 kg de clemenules, per un valor aproximat de 7.000 euros.

Als autors, un home i dona de nacionalitat espanyola, se’ls imputa un delicte continuat de furt de cítrics. Per a la recollida del cítric no usaven, com és de manera habitual, cabassos, sinó que utilitzaven bosses de ràfia de grans dimensions de les utilitzades en els supermercats.

Una vegada més, estos operatius se sumen a les nombroses actuacions realitzades per la Guàrdia Civil de València, en les quals s’ha aconseguit esclarir fets delictius relacionats amb productes del camp dins de la província de València. Les diligències instruïdes han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància de Sagunt.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià