Investiguen a l’amo d’un gos cec rescatat en estat molt greu

La Unitat Canina de la Policia Local d'Alacant va rescatar a un gos en estat molt greu, deshidratat i moribund i amb possibles malalties en la pell.

La Unitat Canina de la Policia Local d’Alacant va rescatar a un gos en estat molt greu, deshidratat i moribund i amb possibles malalties en la pell. Els agents han localitzat a l’amo, al qual se li imputa un presumpte delicte d’abandó i maltracte animal.

La Unitat Canina de la Policia Local va localitzar dissabte passat 28 de setembre al gos, de xicoteta grandària, després d’una investigació. Els agents es van traslladar a l’immoble del propietari del gos, on van observar que aquest animal era cec i podria tindre una malaltia en la pell, com a sarna o leishmaniosis. Així, van sol·licitar de manera urgent la presència de la protectora d’animals que es va fer càrrec del ca.

Rovira  

Després de l’operatiu de rescat, la Unitat Canina va procedir a la lectura del xip, localitzant al propietari de l’animal, que està sent investigat per un presumpte delicte d’abandó i maltracte animal. Una vegada finalitzades les diligències i preses les declaracions l’expedient es traslladarà al Jutjat, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

L’edil de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, va agrair a la Unitat Canina l'”excel·lent treball que està desenvolupant diàriament a la ciutat”, al mateix temps que va assenyalar que la col·laboració ciutadana “és imprescindible” i va sol·licitar als ciutadans que “si observen algun animal que aquesta patint maltractament, donen avís a la policia per a poder actuar”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela