Isabel Bonig, sobre el nou Botànic: “Si amb dos no va funcionar, amb tres serà un desastre”

La popular ha recalcat que durant estos pròxims quatre anys no li donaran a Puig “ni un minut de treva des de l'oposició"

Espere que estiguen fetes ja totes les fotos i que no paren una altra vegada la sessió d’investidura”, ha ironitzat la presidenta del PPCV a l’inici del seu discurs. Isabel Bonig ha sigut la primera líder política a intervindre en el debat d’investidura de Ximo Puig i, des del primer moment, ha assenyalat que el seu grup polític “votarà ‘no’ a la reelecció del senyor Puig i ‘no’ a la reelecció del pacte del Botànic”, que ha sigut rebatejat per ella com “el pacte de les butaques”. “Si amb dos no va funcionar, amb tres serà un desastre”, ha assenyalat.

La popular ha recalcat que durant estos pròxims quatre anys no li donaran a Puig “ni un minut de treva des de l’oposició”. “Fa quatre anys va pujar a esta tribuna i va donar un llistat interminable de compromisos. En aquells dies teníem el benefici del dubte perquè no havia governat, però hui és ostatge de les seues paraules i dels seus silencis. Per què hem de creure-li ara?”, ha indicat Bonig referint-se a Puig.

La líder del PPCV ha recordat el discurs de Puig de fa quatre anys i li ha demanat explicacions. “Fa quatre anys va dir que era un drama parlar de 50.000 persones valencianes que estaven en llistes d’espera, ara ni el sabem perquè porten sis mesos amagant les llistes, però al desembre 2018 hi havia més de 63.000. També va dir que calia acabar amb la pobresa infantil i hui 1 de cada 3 menors està en situació de pobresa”. Fins quan els valencians haurem d’aguantar que estan ocupats en les butaques i no en els problemes dels valencians?, ha preguntat.

D’altra banda, Bonig ha parlat dels socis dels socialistes. “Els valencians no mereixen un president que siga ostatge dels seus socis de Govern”, ha assenyalat mentre indicava que en el Govern entraran “els comunistes de tota la vida, però amb Iphone i Ipad”.

Finalment, ha assegurat que lideraran l’oposició i defensaran la llibertat com sempre l’han defensada. “Del passat no es viu, es viu del futur i de l’esperança”, ha sentenciat Bonig citant a Azaña.

 

ValenciàEspañol