domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La IV Taronja de Betxí se centrarà principalment en els més menuts del municipi

La IV Taronja torna, a Betxí, amb l’inici de la campanya de la taronja, organitzada per l’Ajuntament de la localitat, amb una completíssima agenda d’activitats, amb l’objectiu de donar a conéixer i fomentar el consum del seu principal producte agrari: els cítrics.
El programa de la Setmana de la IV Taronja inclou tot tipus d’activitats, per a totes les edats i segments socials, tot i que enguany se centren especialment en els més menuts, per tal de fer-los conéixer aquest important valor de la població.
D’aquesta forma, destaquen tallers, jocs, cursos de cuina amb taronja, contacontes, concursos de redacció i narrativa sobre aquesta temàtica, i fins i tot activitats esportives, com la IV Trial Pics de Betxí, per donar a conéixer els camps de taronges. “És una proposta completíssima, dissenyada per a tots, amb jocs i activitats lúdiques i educatives per a nens, activitats per a joves, concursos i esport”, explica Yoli Milla, regidora d’agricultura. En definitiva, “és fonamental que entre tots valorem i cuidem el món del cítric, peça fonamental en la nostra economia local”.
S’espera que desenes de participants, especialment els estudiants locals, formen part d’aquesta IV Setmana de la Taronja, que tindrà el seu colofó el pròxim diumenge dia 12, on els centenars d’esportistes de la cursa muntanyenca podran degustar els productes locals en acabar el recorregut.
Entre les novetats d’aquesta edició destaca el tast de ginebra i cervesa de taronja que tindrà lloc el pròxim dijous dia 9 a les 19 h cita en què, de forma gratuïta, els assistents podran degustar aquests nous productes de la mà de ‘69 brosses’.

Últimas noticias

Contenido relacionado