Ivace i Cevisama promocionen la pròxima edició de la fira en el mercat nord-americà

Estats Units és un important mercat per a la indústria valenciana del taulell

El pla de promoció internacional de Cevisama 2020 ja està en funcionament i la primera parada serà els Estats Units, considerant la importància que el mercat nord-americà ha adquirit com a client de tota la indústria ceràmica espanyola i els seus sectors.

De fet, l’equip comercial de Cevisama, encapçalat per la seua directora, Carmen Álvarez, i el seu president, Manuel Rubert, junt amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora d’Internacionalització de l’Ivace, Maria Dolores Parra, es desplacen la setmana vinent a Orlando per a donar a conéixer a fabricants, distribuïdors i prescriptors, les grans xifres i noves propostes de cara al pròxim esdeveniment que se celebrarà del 3 al 7 de febrer a Fira València.

Entre altres accions comercials, els màxims dirigents del certamen participaren en l’acte institucional que promou a Orlando la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana de la mà de la patronal taulellera espanyola Ascer.

En l’acte, estaran presents, Rafa Climent i la directora general d’Industrialització, així com la consellera delegada de l’ICEX, María Peña, i la consellera econòmica i comercial de l’ambaixada d’Espanya a Miami, Inmaculada Gutiérrez.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts, 9 d’abril, i reunirà als més importants distribuïdors de ceràmica i bany americans, que podran conéixer les bondats del producte ceràmic espanyol, així com les oportunitats de negoci que els pot proporcionar la participació en Cevisama 2020.

L’acte pretén facilitar el ‘networking’ entre l’empresariat valencià i clients del mercat estatunidenc i serveix de continuació a l’homenatge que durant la passada edició de Cevisama, es va rendir als majors importadors de ceràmica dels Estats Units gràcies a la iniciative de l’Ivace, que va entregar els premis Ivace Awards for Tile of Spain Promotion.

“Per a la indústria espanyola, el mercat estatunidenc està a punt de desbancar a França com a primer client, així que és un mercat clau. Des de Cevisama, tenim l’obligació d’ajudar a les empreses per a enfortir les relacions comercials, pel que dedicarem grans esforços a atraure i fidelitzar a compradors d’aquest país”, ha assegurat el president de Cevisama.

Per al conseller d’Economia, aquesta acció “pretén consolidar la imatge del sector en aquest mercat tan important i posicionar a Cevisama com la fira europea de referència”.

Segons ha assenyalat Carmen Álvarez, “durant l’acte institucional impulsat per la conselleria d’Economia, als responsables de la qual agraïm molt la seua col·laboració amb la fira i amb el sector, oferirem tots els detalls del nostre pla de promoció internacional i, més concretament, de la campanya de compradors ‘Cevisama Business Club’, amb l’objectiu que coneguen de primera mà totes les opcions per a vindre a Fira València i els facilitats que donem als grans clients”.

Cevisama va reunir en l’última edició a 838 fermes, expositors i va rebre la visita de més de 91.000 compradors professionals de 155 països. El seu objectiu per a 2020 és augmentar aquestes xifres, considerant el cada volta més gran lideratge de la fira i el bon estat de la indústria espanyola de ceràmica i bany en un any que, a més, es completarà amb tota l’ofereix de maquinària ceràmica que s’incorpora a Cevisama els anys parells).

CatalàEspañol