Ivace obrirà una nova línia d’ajudes per a assessorar a emprenedors

AVL

Aquesta línia, dotada amb prop d’un milió d’euros de pressupost, se sumarà als 2 milions d’euros que l’Ivace destinarà també per a potenciar l’activitat d’informació, promoció i coordinació dels Centres Europeus d’empreses Innovadores.

El responsable d’Economia ha clausurat l’acte commemoratiu del 20 aniversari del CEEI de Castelló al que també han assistit el director general d’Economia i EmprendimentsPaco Álvarez.

Segons Climent, els quatre CEEI de la Comunitat s’han convertit en el braç armat de la direcció general d’emprendiment “i la seua experiència i vàlua són determinants -ha assenyalat Rafa Climent- en la dinamització del territori i en la coordinació i definició del mapa de l’emprendiment valencià cap a un ecosistema innovador, diversificador i eficient”.

Climent ha demanat als CEEI “especialment els de Castelló, Elx i Alcoi, que aprofundisquen en els serveis dirigits als pobles xicotets, als quals estan allunyats de les grans ciutats i a les xicotetes empreses” impulsant la tan necessària dinamització territorial.

En aquest sentit, conseller d’Economia ha insistit que “des de l’Ivace volem que aquests centres de suport a emprenedors siguen proveïdors de serveis de valor afegit per a les empreses”.

En els últims tres anys, prop d’1.500 empreses han participat en les diferents accions engegades pel CEEI de Castelló.

- Advertisement -
CatalanSpanish