21.9 C
Valencia

Ivace dona suport al desenvolupament de plans empresarials de 41 pimes innovadores

Les empreses beneficiàries són del sector de la biotecnologia, logística, alimentació ecològica, noves tecnologies o emprenedoria.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha donat suport amb prop d’un milió d’euros l’elaboració i desenvolupament dels plans d’empresa i posterior creixement de 41 xicotetes i mitjanes empreses innovadores de la Comunitat de menys de cinc anys d’antiguitat.

Estes ajudes s’emmarquen dins del programa Assessora, a través del qual la unitat d’Innovació de Ivace dona suport al creixement de xicotetes empreses innovadores mitjançant la contractació d’assessorament especialitzat en aquells aspectes que els ajuden a millorar.

- Publicitat -

L’ajuda mitjana per a cada empresa ascendeix als 22.274 euros i disposen de 442 hores d’assessorament especialitzat en àrees molt generals i fonamentals per a les pimes com són el màrqueting i la comercialització, la gestió economicofinancera, o la definició de quadres de comandament entre altres.

Per al conseller d’Economia Sostenible i president de l’Ivace, Rafa Climent, estes ajudes, que es van publicar abans de la pandèmia, cobren més importància i són molt necessàries per a donar suport a la reactivació d’estes empreses que, per la seua doble condició de joves i innovadores, necessiten assessorament especialitzat que els ajude a afrontar la difícil situació actual i els permeta mantenir el camí emprés amb garanties de creixement.

- Publicitat -

En este sentit, Climent ha indicat que la voluntat de l’Ivace és donar continuïtat a estes ajudes “sabedors que l’èxit i la permanència en el temps de moltes petites empreses innovadores implica disposar d’ajuda especialitzada en temes que, en moltes ocasions, són aliens al “know-how” que va propiciar la seua creació però que resulten de vital importància per al seu desenvolupament i creixement”.

Les empreses beneficiàries d’estes ajudes treballen en sectors com la biotecnologia, la logística, l’alimentació ecològica, les noves tecnologies, l’emprenedoria, el sector aeroespacial o la salut.

Foment de l’emprenedoria innovadora

- Publicitat -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, treballa amb la visió que l’economia de la Comunitat Valenciana se sustente fonamentalment en activitats innovadores liderades per empreses globals i competitives, alhora que sostenibles i solidàries.

Empreses generadores d’uns serveis que, amb un ús intensiu del coneixement, li afigen encara més valor i aprofiten eficientment les condicions de l’entorn per a aconseguir el benestar comú i la qualitat de vida dels habitants de la Comunitat.

Amb aqueix objectiu l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha posat en marxa un conjunt d’actuacions per a fomentar l’emprenedoria innovadora que van des de línies d’ajuda per a recuperar valors com la iniciativa i el compromís a unes altres que facen possible que els qui aposten per emprendre amb projectes innovadors viables compten amb els suports que els permeten consolidar-se i créixer com és la convocatòria Assessora.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,035FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Tres morts i diversos ferits per un atac amb ganivet al costat d’una església a Niza

El succés es produeix amb França en alerta màxima per risc terrorista després de l'assassinat d'un professor fa dos setmanes.

Investiguen a una dona sense permís de conduir després d’un accident a Castelló

La conductora va donar positiu en el test de drogues pel que també ha sigut sancionada administrativament per conduir amb presència de drogues en l'organisme.

El Rincón de Ademuz aislado entre dos comunidades ‘cerradas’

El cierre perimetral de las comunidades autónomas colindantes de Aragón y Castilla-La Mancha hace que esta comarca de la provincia de Valencia, separada por una franja de 15 kilómetros de tierra del resto de la Comunitat, se vea rodeado de territorios cuya frontera no puede traspasar a no ser por causas justificadas.

“Practica esport a Vilamarxant”, nova campanya per a fomentar l’exercici físic en el municipi

"Practica esport a Vilamarxant" amb l'objectiu de fomentar l'exercici físic en els diferents clubs i instal·lacions municipals de la localitat del Camp de Túria.

Un treballador pateix un accident laboral a l’Olleria

Un home de 53 anys va resultar ferit ahir després de patir un accident laboral a l'Olleria.
- Advertisement -

: Valencià