L’IVAJ prorroga la validesa del Carnet Jove fins que finalitze l’estat d’alarma

El Carnet Jove es fusiona amb el d'alberguista internacional per a arribar a 4.000 albergs de 90 països.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha prorrogat la validesa del Carnet Jove expedit a la Comunitat Valenciana, en la seua modalitat clàssica, fins que finalitze l’estat d’alarma per la Covid-19 i es reprenga l’atenció presencial en els punts d’emissió. Inclou els documents caducats des del 16 de febrer fins que es reprenga l’atenció presencial.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la situació excepcional actual impedeix a les persones joves i adolescents acudir a sol·licitar renovacions que, únicament, es poden realitzar de manera presencial.

La resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), assenyala que, en els casos que durant el període de la pròrroga automàtica es produïsca l’extinció del títol de Carnet Jove per complir la persona titular els 31 anys, les persones titulars i beneficiàries “no podran fer ús dels beneficis associats al títol una vegada superada la data d’extinció del mateix, a partir de la qual la pròrroga automàtica deixaria de tindre efectes”.

CatalanSpanish