L’IVAJ i el CVJ continuen les trobades amb la Generalitat per a l’Estratègia Valenciana de Joventut

Esta setmana s'han programat deu reunions que s'inicien en la Direcció general de Cultura i en el Servef

PublicitatAVL

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, al costat de membres del Consell Valencià de la Joventut (CVJ), manté al llarg d’esta setmana un total de deu reunions de treball amb diferents departaments de la Generalitat per compartir les seues aportacions a l’Estratègia Valenciana de Joventut.

El director general de l’IVAJ ha destacat la importància de l’Estratègia Valenciana de Joventut on s’establiran les directrius generals de les polítiques juvenils per als pròxims cinc anys, amb la coordinació de les conselleries i també de les administracions locals, “a través d’un pla participatiu i transversal”.

PublicitatRovira  

La ronda de reunions d’esta setmana s’ha iniciat en la Direcció general de Cultura, amb el seu titular, Carmen Amoraga, i en el Servef, amb les directores generals d’Ocupació i Formació, Rocio Briones, i de Planificació i Serveis, Eva Hernández.

Així mateix el director de l’IVAJ i representants del CVJ acudiran a la Conselleria de Transparència per mantenir reunions de treball amb el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, i amb la directora de Transparència i Participació, Aitana Mas.

Li seguiran trobades amb titulars de les direccions generals d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca; de l’Esport, Josep Miquel Moya; d’Universitats, Josefina Bueno; de Prevenció d’Incendis, Delia Álvarez; d’Internacionalització, María Dolores Parra, i d’Inclusió Social, Inma Carda.