L’IVAJ porta #noemtoqueselwhatsapp a centres educatius i sales d’exposicions de 13 municipis en el mes de maig

L’exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), entitat depenent de la vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’exposa durant este mes de maig en un total de 13 localitats de la Comunitat Valenciana.

La mostra de denúncia de la violència contra les dones s’ha pogut visitar esta setmana en l’IES Altaia, d’Altea, i l’IES Clot del Moro, de Sagunt. El calendari expositiu continua en centres educatius, sales municipals i centres juvenils de l’Alcora, Orpesa, Bigastre, Montserrat, l’Alcúdia, Xàtiva, Novelda, Cullera, Corbera, Onda i Llombai.

Rovira  

L’exposició consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves que denuncien la violència i reivindiquen el respecte i la llibertat.

A més es posa a disposició la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp de la col·lecció ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic que parteix de situacions de control i maltractament, en les quals la dona està vigilada o humiliada per avançar en la detecció i la recuperació i que predominen accions d’igualtat.

Calendari expositiu del mes de maig

Del 2 al 17 de maig l’Alcora acull l’exposició en les noves dependències de l’ajuntament, en la carretera Ribesalbes, i en quatre centres educatius: IES l’Alcalatén, IES Ximén d’Urrea, Col·legi La Salle i Col·legi Puértolas Pardo.

Del 3 al 10 de maig arribarà a l’IES Torre del Rei d’Oropesa i del 7 al 14 de maig a l’IES Miguel Hernández de Bigastre.

També l’exposició podrà ser visitada per estudiants de l’IES Alcalans de Montserrat del 8 al 17 de maig i de l’IES Els Évols de l’Alcúdia, del 14 al 18 de maig. A partir del 15 i fins al 24 de maig romandrà en el CIPFP La Costera, a Xàtiva, i del 18 al 25 de maig en l’IES La Mola de Novelda.

El Col·legi Miraculosa, de Cullera, i la Casa de la Cultura de Corbera, situada en l’Avinguda Blasco Ibáñez, la mostren del 21 al 25 de maig.

Del 27 de maig al 9 de juny es presenta a Onda, en el Casal Jove, situat al carrer Aranyel i, del 28 de maig a l’1 de juny, estarà en l’EFA La Malvesia de Llombai.

La mostra, un recurs de la sèrie M’importa d’Educació en Valors, que busca prevenir la violència contra les dones, està a la disposició d’ajuntaments, instituts i associacions durant tot l’any.

A la web de l’IVAJ www.ivaj.gva.es s’actualitza un calendari amb les localitzacions previstes per als següents mesos i les persones i entitats interessades poden sol·licitar-la al correu cultura_ivaj@gva.es.

PublicitatJuega Limpio Orihuela