L’IVAM comptarà amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a la publicació en valencià dels catàlegs

Les converses iniciades s'emmarquen dins de la línia de promoció de les seues publicacions, que l'IVAM ha iniciat coincidint amb el Dia del Llibre

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) han iniciat els tràmits perquè l’AVL, el màxim organisme competent en la regulació del valencià, col·labore en les publicacions d’art que edita l’IVAM en la nostra llengua.

A la reunió entre les dues institucions ha assistit per part de l’AVL el president de l’Acadèmia, Ramon Ferrer, mentre que per part de l’IVAM han acudit la subdirectora d’Activitats i Programes Culturals, Julia Ramón, i el subdirector de Comunicació i Xarxes Socials, Josep Grau. Les converses iniciades s’emmarquen dins de la línia de promoció de les seues publicacions, que l’IVAM ha iniciat coincidint amb el Dia del Llibre, que se celebra a l’abril.

Justament i amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l’IVAM inaugura la seua botiga en línia de publicacions, amb prop de 400 volums i obres que van des d’un catàleg d’Alfaro de 1991 fins a l’últim de l’exposició ‘Temps Convulsos’, que es pot visitar fins a abril de 2020. Des del 20 d’abril totes les publicacions de l’IVAM estan a l’abast d’un clic en el web de la institució (botiga.ivam.es).

Des que es va crear en 1989, l’IVAM compta amb un servei de publicacions que, a diferència de la majoria de museus, s’encarrega de tot el procés de producció dels materials que generen les exposicions i les activitats de la institució; des de la creació, el disseny i la producció fins a la comercialització, el control de distribució i l’emmagatzematge i ha generat un fons bibliogràfic de gran valor bona part del qual també s’ha editat en valencià.

Publicitat