València tindrà “platja urbana” nocturna, el mes de juliol, en l’esplanada de l’IVAM

La terrassa frontal del museu es convertirà en lloc de trobada d'escoles infantils d'estiu, famílies, amics del museu, clubs esportius, centres de dansa o grups de ioga. A més, cada divendres, TheBasement animarà l'inici del cap de setmana

L’esplanada de l’IVAM es convertirà en una “gran dutxa” o una “platja urbana”, segons gustos, durant el mes de juliol, i els divendres en horari extensiu. És tracta d’un “núvol” artificial creat pel col·lectiu d’arquitectes Aranea, que descarregarà vapor i aigua sobre tots aquells que s’acosten a gaudir de l’animació a càrrec del col·lectiu theBasement, que transformarà l’entrada del museu en una “platja urbana”.

La instal·lació artística situada en la terrassa frontal del museu es convertirà durant el juliol el lloc de trobada d’escoles infantils d’estiu, famílies, amics del museu, clubs esportius, centres de dansa o grups de ioga. A més, cada divendres, dins de les activitats de la Gran Fira de València de Juliol, TheBasement animarà l’inici del cap de setmana entre les 20.30 hores i les 24.00 hores.

Les pluges refrescants estan programades tots els dies durant l’horari d’obertura del museu i els divendres a la nit s’allarga l’horari fins a la mitjanit per a convertir l’esplanada de l’IVAM en una gran terrassa on escoltar música o prendre una copa mentre es gaudeix de les arruixades.

TheBasement amenitzarà els tradicionals ‘Graons de l’IVAM’ de la fira de juliol cada divendres entre les 20.30 i les 24.00 hores. A més, l’entrada a l’IVAM és gratuïta els divendres entre les 19.00 i les 21.00 hores per a veure les exposicions de Fernand Léger, Equipo Crònica, Susana Solano, Julio González o Temps Convulsos.

ValenciàEspañol