Iván Campos entrenarà al filial del CD. Castelló

L'entrenador castellonenc agafa les regnes del filial albinegro després de la seua gran temporada en el Juvenil B del CD Castelló.

Iván Campos Liberós (Castelló, 29 de març de 1980) es va formar com a futbolista en les categories inferiors del Castelló, arribant a debutar amb el Primer Equip en Segona B. Després va passar per Onda, Borriana, Benicàssim, Sant Jordi, Vall de Uxó, Alqueries i Borriol.

Quan va penjar les botes, va actuar com a segon entrenador del Borriol i, durant uns pocs mesos, va arribar a fer-se càrrec del primer equip del Borriol en Tercera Divisió. Amb ofertes d’equips en Regional Preferent, Campos va decidir començar una nova aventura en la Pedrera del CD Castelló amb el seu amic i company Javi Miralles. Iván Campos va aconseguir l’ascens amb el Cadet A i Juvenil B del CD Castelló en estes dos últimes temporades, contribuint a deixar en bon lloc a la Pedrera Albinegra.

Ara, tindrà l’oportunitat d’entrenar a l’Amateur del CD Castelló, on ja va jugar la temporada 1999/2000 i que va ascendir a Tercera Divisió. “Per a mi és un repte treballar i formar als jugadors orelluts. Ho donaré tot perquè els xavals joves tinguen les mateixes ganes que tinc jo com a entrenador d’aconseguir els objectius”, ha explicat Campos.

Parlant d’objectius, el nou tècnic és prudent però confia en les seues possibilitats. “L’objectiu de l’Amateur sempre és formar jugadors i estar al servei de les necessitats del primer equip. Parlant de posició en la taula, evidentment no renunciem a res”, detalla el tècnic castellonenc.CatalanSpanish