20 C
Valencia

IVASS forma a 839 professionals en mesures de prevenció davant el contagi per COVID-19

Els cursos es realitzaran en 19 edicions que es duran a terme de juliol a setembre de 2020.

- Publicitat -AVL

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha posat en marxa el curs en línia ‘Mesures de prevenció davant el contagi pel SARS CoV2’, que es desenvoluparà a través de la plataforma de formació-IVASS.

Esta nova acció formativa està dirigida a 839 professionals de tots els centres i serveis de l’entitat en la Comunitat Valenciana, que es distribuirà a través de 19 edicions, que es realitzaran des del 30 de juliol fins al 30 de setembre de 2020.

El curs ‘online’ sobre ‘Mesures de prevenció davant el contagi pel SARS CoV2′ s’emmarca en les accions periòdiques de conscienciació i formació en prevenció i salut laboral, desenvolupades per l’Àrea de Prevenció i Riscos Laborals de l’IVASS, i s’imparteix especialment amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

La directora general de l’IVASS, Noelia Martí, ha subratllat que “este curs té per objecte proporcionar continguts formatius i informatius sobre la COVID-19 a les treballadores i treballadors de tots els recursos de l’entitat amb la finalitat de prevenir el contagi i preservar un entorn laboral saludable per a les persones usuàries i el personal que les atén”.

Noelia Martí ha ressaltat “els avantatges que ha suposat, en una conjuntura com la que estem travessant, poder comptar amb una plataforma de formació online”, i ha incidit en què esta eina, que es va posar en funcionament en 2019 en col·laboració amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), “facilita a les i els professionals de l’IVASS l’accés directe als cursos oferits i permet una comunicació fluida amb el professorat”.

Els continguts del curs ‘Mesures de prevenció davant el contagi pel SARS CoV2’ han sigut proporcionats per l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT).

L’alumnat pot accedir als enllaços, en les versions en castellà i valencià, on trobarà material en power point, per a poder descarregar-li-ho, i notes informatives emeses per este organisme de la Generalitat Valenciana.

En l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària rebrà esta formació el personal que atén persones amb diversitat funcional intel·lectual en 8 residències, tres d’estes amb servei d’atenció diürna, en 10 centres ocupacionals i en la xarxa d’habitatges tutelats.

També està dirigit a les i els professionals del centre especial d’ocupació, dels dos centres de dia específics de persones amb dany cerebral adquirit i de persones majors dependents, així com del centre especialitzat de persones amb malaltia mental crònica.

Així mateix, participen en esta nova acció formativa ‘online’ personal de les oficines centrals de València i dels serveis territorials de Castelló i Alacant, del centre de recursos Marítim i de la unitat tècnica de tuteles.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià