domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ja hi ha possible data per a l’obertura de les platges

Hi ha qüestions, com l'obertura de terrasses, en les quals necessitarem el suport dels Ajuntaments. L'obertura de platges, també", ha assegurat Sánchez.

El president del Govern, Pedro Sánchez, va augurar este dimarts que “a la fi de juny estaríem en la nova normalitat si l’evolució de l’epidèmia està controlada en tots els territoris”.

Així ho va avançar en la seua compareixença des del Palau de la Moncloa, després que el Govern aprovara el pla de desescalada en el qual “no hi ha un calendari tancat”, sinó que s’anirà caminant de manera “asimètrica” i “no tots a la mateixa velocitat, però sí amb les mateixes regles” en aqueixa volta a la quotidianitat.

Va enumerar que el pla comporta quatre fases i que, en cadascuna d’elles, com a mínim, s’estarà dos setmanes perquè és el temps d’incubació de la Covid-19.

“Avançarem en cada lloc tan ràpid com ho permeta el control de l’epidèmia; i tan lent com ho exigisca la protecció de la salut dels ciutadans”, va destacar.

Respecte a quan podrem anar a la platja, el president del Govern ha dit que haurem d’estar en la fase 3 (l’última de les propostes), a la qual arribarem a mitjan mes de juny si no hi ha problemes afegits.

“En este estat d’alarma necessitarem el suport no sols de les comunitats, sinó dels Ajuntaments. Hi ha qüestions, com l’obertura de terrasses, en les quals necessitarem el suport dels Ajuntaments. L’obertura de platges, també”, ha assegurat.

Últimas noticias

Contenido relacionado