29.8 C
Valencia

Ja hi ha possible data per a l’obertura de les platges

Hi ha qüestions, com l'obertura de terrasses, en les quals necessitarem el suport dels Ajuntaments. L'obertura de platges, també", ha assegurat Sánchez.

- Publicitat -AVL

El president del Govern, Pedro Sánchez, va augurar este dimarts que “a la fi de juny estaríem en la nova normalitat si l’evolució de l’epidèmia està controlada en tots els territoris”.

Així ho va avançar en la seua compareixença des del Palau de la Moncloa, després que el Govern aprovara el pla de desescalada en el qual “no hi ha un calendari tancat”, sinó que s’anirà caminant de manera “asimètrica” i “no tots a la mateixa velocitat, però sí amb les mateixes regles” en aqueixa volta a la quotidianitat.

Va enumerar que el pla comporta quatre fases i que, en cadascuna d’elles, com a mínim, s’estarà dos setmanes perquè és el temps d’incubació de la Covid-19.

“Avançarem en cada lloc tan ràpid com ho permeta el control de l’epidèmia; i tan lent com ho exigisca la protecció de la salut dels ciutadans”, va destacar.

Respecte a quan podrem anar a la platja, el president del Govern ha dit que haurem d’estar en la fase 3 (l’última de les propostes), a la qual arribarem a mitjan mes de juny si no hi ha problemes afegits.

“En este estat d’alarma necessitarem el suport no sols de les comunitats, sinó dels Ajuntaments. Hi ha qüestions, com l’obertura de terrasses, en les quals necessitarem el suport dels Ajuntaments. L’obertura de platges, també”, ha assegurat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,772FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cultillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania

La Pobla de Vallbona destina 290.000 euros de la venda de parcel·les a inversions

Càmeres de seguretat, col·lectors per a pluvials, maquinària per a via pública i equipament de comunicació centraren la inversió afectada a venda de parcel·les.

Nuria Enguita s’incorpora com a directora de l’IVAM

El projecte de Nuria Enguita inclou un acurat treball dels fons del museu, la rellevància de la investigació, la col·laboració publicoprivada i l'activitat educativa de la institució

Metrovalencia oferirà informació en temps real sobre l’aforament dels trens en circulació

S'han instal·lat 24 pantalles informatives en període de proves en els vestíbuls de les instal·lacions més transitades
- Advertisement -

: Valencià