Jaime Paulino guanya la Secretaria General de Podem València

Jaime Paulino guanya les primàries a la Secretaria General de Podem València amb 487 vots, un 39,18% del total dels vots emesos.

Després de finalitzar amb èxit l’auditoria realitzada sobre les incidències detectades en l’assemblea municipal de València, s’ha donat pas al recompte de vots que ha finalitzat a última hora de la vesprada. Jaime Paulino ha guanyat les primàries de Podemos València amb 487 vots, la qual cosa suposa un 39,18% del total dels vots emesos. En segona posició ha quedat Consuelo Poveda (amb 416 vots, 33.47%) i en tercer lloc Roberto Jaramillo (amb 340 vots, 27.35%).

El nou Consell Ciutadà Municipal de València està compost per: Consuelo Poveda Caballero, Papa Balla Ndong, Maria Teresa Faus BoronatAngela María Nsambi BacaleMaría Cristina García OstbyeAna Bedrina Treballe, Mireya Royo Conesa, Ainhoa Alberola Lorente, Clara Icardo Sancho, Maria Dolores Saiz MartinezVicente Ortuño Requena, Joan Ceba Moll, Imane SlamiClaudia Monica Lopez OvadiaIgnacio Lezica Cabrera, Mario Alvaro Jimenez, Maria Pilar Marti Montolio, Irene Verdoy Ginestar i Salvador Pérez Sempere.

Publicitat