Javier Serralvo ha denunciat “la hipocresia del PP” sobre els Pressupostos de 2018

El portaveu de l’equip de govern de Vila-real, Javier Serralvo, denuncia la "hipocresia del PP" i defensa que la Generalitat ‘novament’ amb Vila-real en els Pressupostos.

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha agraït públicament a la Generalitat Valenciana, “el seu compromís amb Vila-real en els Pressupostos per al 2018 i ha denunciat la hipocresia del PP, que ha tornat a aprofitar per a fer demagògia i mentir sobre l’aportació del Consell a la ciutat”.
L’edil assegura que “almenys, aquesta Generalitat, formada per un govern progressista, sí compleix amb les persones i inverteix malgrat haver heretat un deute de 42.000 milions d’euros”. “A tots ens agradaria viure novament l’època de vaques grosses de la qual va gaudir el PP, però malgrat que açò comprenem la situació per la qual travessa el Consell, gestionant el passat d’uns altres, perquè ací ho estem vivint dia rere dia i és un miracle que malgrat tot se seguisquen esforçant tant”, afirma.
Serralvo ha posat de manifest la “falta de memòria del PP”, que “ja no recorda quan tots els anys els seus governants en la Generalitat destinaven diversos milions d’euros per a la Ronda sud-oest o el desdoblament de la carretera de Borriana, entre altres projectes, però després els diners mai arribaven, cosa que algun dia hauran d’explicar”.
També ha destacat, “l’aportació de 667.000 euros per a la Regidoria de Serveis Socials, “que s’ha triplicat en poc temps” i els 3,6 milions que aquest mateix any ha aportat a Vila-real per a plans d’ocupació, que han beneficiat a 343 famílies”.
Per aquest motiu, l’edil defensa que la Generalitat “compleix novament amb la ciutat, perquè ara torna a haver-hi diners per a executar la Ronda sud-oest que uns altres van paralitzar durant anys i perquè ara inverteix en les persones i no en vendre fum”.
Serralvo demana “responsabilitat i vergonya a l’hora de parlar” als populars, que “després de tot el que han fet i de deixar a la ciutat aïllada d’inversions durant 16 anys, hi haurien de sonrojar-se abans de criticar l’aportació de la Generalitat, que des de 2015 està menys centrada a inaugurar i més preocupada d’un tema molt important i que uns altres tenien completament oblidat: el benestar de les persones”.

CatalàEspañol