Jesús Alonso, de Ford Espanya, assegura que la fàbrica d’Almussafes “està en molt bona posició”

Ford Almussafes i la Generalitat signen un acord de cessió de 8 furgonetes per a transportar persones en situació de vulnerabilitat

El president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, han signat un acord pel qual la planta Ford d’Almussafes cedirà huit furgonetes (Tourneo Custom) a la Generalitat per al transport de persones en situació de vulnerabilitat. En l’acte, Alonso ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat després de conèixer que el pròxim 9 d’octubre en Colònia s’anunciarà el pla d’ajust per a Ford a Europa.

La productora de vehicles va comunicar que existeixen pèrdues, sent els principals factors la pujada del dièsel, el Brexit i la reimplantació de barreres en el Regne Unit i les tarifes imposades per Donald Trump. Davant tal pessimisme, Jesús Alonso ha destacat que la fàbrica “està en molt bona posició” per a afrontar els canvis en relació al producte. Per açò, ha destacat l’assignació del model Kuga i la remodelació del C-Max i el Mondeo.

En relació als factors que han causat les pèrdues, el president de la Ford ha confirmat que han existit dificultats “pel dièsel” i, respecte als aranzels d’EE.UU, ha indicat que “encara que no és positiu, de moment no ha afectat a Almussafes”. Així mateix, Jesús Alonso ha assenyalat que existiran aliances amb altres marques per a projectes conjunts, “com es va fer en el passat amb Volkswagen”.

El compromís de Ford Almussafes

Per la seua banda, Mónica Oltra ha volgut destacar el compromís que esta planta té “amb els col·lectius més vulnerables, amb la millora del benestar dels valencians i valencianes i amb les accions que redunden en benefici de tota la societat”. A més, la vicepresidenta ha assenyalat que “el passat, el present i el futur de la localitat d’Almussafes, de la Ribera Baixa i de tota la Comunitat Valenciana no s’entén sense la Ford”.

Per açò, Oltra ha reiterat el suport de la Generalitat a l’empresa, oferint la col·laboració del Consell per a mantenir la competitivitat de la planta, l’ocupació, la producció i la projecció a nivell internacional.

Publicitat