“Estúpid, tòfol, ignorant i traïdor” així insulta el president de VOX València a un diputat de Compromís

El diputat de Compromís al congrés dels diputats ha fet públic un tuit on és insultat sense fre pel polític d'ultradreta.

Un arravatament d’insults, això és el que s’ha portat el diputat de Compromís al Congrés després de publicar una frase amb un fragment d’un programa emés en La Sexta.

“La ultradreta és preocupant si partits com PP💸 i Ciutadans🎃 la blanquegen pactant amb un partit neofeixista o neonazi com VOX🧟♂️
Tot sembla indicar que José Maria Llanos va encendre’s i va decidir no mossegar-se més la llengua. Baldoví en resposta va obtenir una sèrie d’insults per part del president de la formació ultradretana: “Estúpid, ignorant, majadero i traïdor a la democràcia i a València. Ets el perfecte “exemplar” de comunista tranuitat i perillós. No t’ho consentiré. Tu odies a Espanya i et passeges amb terroristes. Imbècil. Se t’està acabant la txollo!”

Malgrat que el comentari va ser posteriorment eliminat de les xarxes socials, Baldoví ho ha penjat a la xarxa social per denunciar els insults, amenaces i intimidacions que va rebre i donar amb això un exemple de l’actuació de VOX amb el nacionalisme valencià.

Finalment ha assenyalat que “La dreta que es diu democràtica de PP i Ciutadans no pot blanquejar el feixisme pactant amb ell.”

Publicitat