Joan Ribó: “No volem mirar al passat, volem continuar amb una proposta de futur i sense por”

El candidat a l'alcaldia de València inicia la seua campanya acompanyat del candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià

La Plaça de la Creu del Canyamelar de València ha sigut l’escenari triat per Compromís per a donar el tret d’eixida a la campanya de Joan Ribó, candidat a l’alcaldia de València, i Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu. L’acte, al qual també ha acudit Mónica Oltra, s’ha iniciat amb un sopar de pa i porta i després s’ha procedit a realitzar la pegada de cartells.

Compromís farà una campanya electoral a València en positiu, des de l’honradesa, deixant arrere comportaments insostenibles com la corrupció i donant continuïtat a l’actual govern d’estabilitat, basat en valors per a tots els ciutadans“. Així s’ha pronunciat Ribó durant el seu discurs d’inici de campanya. Des de Compromís asseguren que l’actual alcalde de la ciutat ix a guanyar les eleccions perquè amb Joan Ribó el canvi no para. “No volem mirar al passat, volem continuar amb una proposta de futur i sense por”, ha assenyalat el candidat a l’alcaldia, qui ha sigut rebut entre els allí presents amb aplaudiments.

Rovira  

Ribó ha destacat que Compromís “és una formació que es mimetitza amb la població”, per ser una força “molt pegada al territori” i “pròxima a les persones”. “Volem continuar treballant perquè la ciutat continue sent una capital de valors i en la defensa de la seua llengua, la seua cultura, el seu patrimoni i els seus barris”, ha comentat. Així mateix, l’actual alcalde ha volgut destacar que “indiscutiblement” ningú “amb un mínim de trellat” pot negar que “València ha millorat en estos quatre anys“.

Per part seua, Jordi Sebatià ha posat en valor la seua candidatura a l’eleccions europees perquè, com ell ha recalcat, “només Compromís ha defensat els interessos dels valencians a Europa, com la taronja valenciana”. ”Anem a plantar cara a la coalició de populars, socialistes i liberals al Parlament Europeu”, ha indicat. Finalment, Mónica Oltra, actual vicepresidenta de la Generalitat, ha assenyalat que “la política ha de servir perquè la gent siga feliç sense haver de demanar permís a ningú” i per això des de Compromís demanen el vot per a ser “imparables”.

 

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela