Jordi Peris dimiteix com a regidor de l’Ajuntament de València i portaveu de VALC

PublicitatAVL

El segon tinent d’alcalde en l’Ajuntament de València i responsable de l’àrea de Participació, Drets i Innovació Democràtica i portaveu de València en Comú presentarà la seua dimissió.

De fet hi ha convocada una roda de premsa per a les 11.00 hores on presumiblement donarà les explicacions pertinents a la seua dimissió. La seua acta serà per a Neus Fábregas i la portaveu de la formació serà per a la regidora d’Educació, María Oliver.

PublicitatRovira  

Las Naves, el detonant

Monterde, gerent de las Naves, assenyalat per la justícia com a pròxim al Cas Blasco, que va haver de ser destituït pel propi Peris que va ser qui va recomanar-lo a eixe  lloc ha llastrat la gestió de Peris i ha pesat molt a l’hora de prendre la decisió d’abandonar a més de les tensions en el si de València en Comú.

Jordi Peris Blanes (València, 10 de setembre de 1972) és professor universitari a la Universitat Politècnica de València, especialitzat en participació ciutadana i cooperació per al desenvolupament. Des de gener de 2015 és portaveu de València en Comú, plataforma ciutadana municipalista anteriorment coneguda com a Guanyem València. En les eleccions municipals de 2015 va ser el cap de llista de València en Comú i candidat a l’alcaldia de València i va resultar escollit regidor de l’ajuntament de València.