07:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Jorge Rodríguez inicia una gira de dos dies per cinc comarques de l’interior

Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, inicia aquest dilluns una gira de dos dies que li portarà a visitar poblacions de cinc comarques de l’interior: Los Serranos, Requena-Utiel, Rincón de Ademuz, Hoya de Buñol-Chiva i la Ribera Alta. El president de la Diputació comença hui el recorregut amb una visita a Chera i Sot de Chera, i continuarà a la vesprada a Titaguas, on Rodríguez té previst pernoctar per a seguir a la jornada següent amb una visita al Rincón de Ademuz, en concret, a la població de Casas Bajas.

És la segona vegada que el president de la Diputació visita la comarca més allunyada del ‘cap i casal’ des de l’inici de la legislatura. La primera va ser res més accedir al càrrec a la fi de l’estiu de 2015, en el que va ser la primera visita oficial d’un president de la Diputació.

La jornada del dimarts, que arranca a Casas Bajas, es completarà amb una trobada a última hora del matí amb l’alcaldessa d’Alborache, i una visita a la vesprada a les localitats de Carlet i de l’Alcúdia, on Jorge Rodríguez posarà punt final a dues jornades completes dedicades íntegrament a recórrer el territori i conéixer de primer mà les actuacions que es vénen executant mitjançant els nous fons per a inversions sostenibles, els plans d’obres i serveis o de camins rurals, entre uns altres, que han permès duplicar en dos anys la inversió directa i incondicionada de la Diputació de València en els municipis valencians, deixant de costat els plans teledirigits que impedien als alcaldes i les alcaldesses triar les inversions que necessitaven els seus municipis.

Últimas noticias

Contenido relacionado