Jorge Rodríguez ofereix al portaveu de Compromís l’assumpció de delegacions d’Ontinyent

La sessió d’investidura serà dissabte, a les 11.30 hores, al pati del Palau de la Vila

Publicitat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha oferit al portaveu de Compromís, Nicolau Calabuig, l’assumpció de delegacions municipals en la legislatura que començarà amb el ple institucional d’aquest dissabte. Malgrat que el Govern de Jorge Rodríguez disposa d’una majoria de 17 regidors, enfront dels 2 de PP i 2 de Compromís, l’Alcalde d’Ontinyent vol que de tots els grups municipals disposen d’àrees de gestió, i amb aquest objectiu es reunia hui amb el portaveu de Compromís.

Jorge Rodríguez ha traslladat a Nicolau Calabuig una proposta de delegacions tant per a ell com per a l’altra regidora de la formació, Paloma Alberola. Calabuig, al seu torn, plantejava altra proposta treballada pel seu grup, qüestió que l’alcalde acceptava estudiar. Així, ambdues parts acordaven reunir-se novament als pròxims dies per concretar quina és la proposta definitiva de l’alcaldia sobre les delegacions a gestionar, i si aquesta és acceptada per Compromís.

PublicitatRovira  

Per altra banda, des del Govern d’Ontinyent s’ha confirmat que la sessió d’investidura de la nova corporació municipal prevista per aquest dissabte 15 de juny tindrà lloc a partir de les 11.30 hores al pati del Palau de La Vila.

PublicitatJuega Limpio Orihuela