domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Jorge Rodríguez posa l’empresa Mopatex com “exemple d’aposta per la innovació i internacionalització des d’Ontinyent”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha manifestat que “l’aposta per la innovació i la internacionalització són claus per al futur empresarial d’Ontinyent, i Mopatex és un exemple de treball en esta línia”. El primer edil realitzava estes declaracions en l’acte de celebració del 50 aniversari de Mopatex, SA, empresa del sector de la neteja ubicada a la ciutat, que dóna treball de manera directa a 48 persones i que exporta els seus productes a 40 països d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

El també President de la Diputació, que acudia acompanyat per la Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró, i una ampla representació de regidors i regidores, destacava que l’Ajuntament “sempre estarà al costat dels empresaris que aposten per generar ocupació a la ciutat”. Jorge Rodríguez, destacava “la professionalitat amb la qual ha vingut treballant Mopatex des dels seus orígens, superant situacions adverses al llarg dels anys i buscant la màxima qualitat, sent l’empresa pionera en la mecanització de la producció de fregadores, i convertint-se en un referent internacional en el sector de la neteja”, manifestava.

Fundada en la decada dels 60, és una empresa dedicada, des dels seus orígens, a la fabricació i comercialització de productes per a la neteja. Amb “Cisne”, la seua marca comercial, es va dona a conèixer en el mercat de la neteja, sent el referent en les fires més importants del sector, tant en l’àmbit nacional com a internacional. Després del trasllat a les seues noves instal·lacions, l’empresa disposa de 12.000 m2 edificats i 20.000 m2 per a futures ampliacions.

L’any 1995 Mopatex va ser la primera empresa fabricadora del sector tèxtil-neteja a certificar-se baix la norma ISO-9002 i en 2002 també la primera a certificar-se amb la nova norma ISO-9001:2000. Els seus productes van dirigits tant a la divisió del gran consum com a la divisió professional, i la seua política d’empresa es basa principalment en la cerca de la qualitat en tots els àmbits, bon servei, ampla gamma de tot tipus de productes i serietat amb els seus compromisos. Els màxims representants del Consell d’Administració de l’empresa, Alberto Valls, Javier Terol i Jesús Vidal, acompanyaven l’alcalde, els regidors i la resta de convidats a l’acte per un recorregut per tota la línia de producció de l’empresa.

Últimas noticias

Contenido relacionado