01:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Jorge Román (C’s Massanassa) vol protegir a les víctimes de violència de gènere mentre comparteix publicacions contra el feminisme

Román participa en el vídeo (creat per l'Ajuntament) per a fer costat a les víctimes de violència de gènere, mentre en el seu twitter comparteix publicacions contra el 8M i el moviment feminista.

L’Ajuntament de Massanassa va publicar ahir en les seues xarxes socials un vídeo amb missatges de suport a les víctimes de violència de gènere i apostant per la seua protecció i la seua seguretat. En este, apareixia el 4t tinent d’alcalde, Jorge Román (Cs), llançant el missatge: “La seua protecció continua sent proritaria”.

(Després de publicar aquesta notícia, l’Ajuntament de Massanassa ha llevat l’opció que aquest vídeo fóra inserible, és per això que l’hem tornat a pujar a través del nostre canal de Youtube)

Un missatge totalment contrari al que el regidor fa en el seu twitter, on comparteix a sovint publicacions contra el 8M i la lluita feminista.

Encara que Román no escriu els tuits, sí els comparteix i li dóna a m’agrada a publicacions que fins i tot ridiculitzen,
es mofen de les dones, o estan molt lluny d’acostar-se a la seua protecció.

Jorge Román és membre de l’equip de govern de Massanassa des de 2015, on governa el PP amb majoria absoluta. És l’únic regidor del seu grup polític i rep ingressos per assistencies a comissions municipals, presència en plenaris i participar en les juntes de govern de l’Ajuntament de Massanassa.

Últimas noticias

Contenido relacionado