Jornades de mobilitat europea per a joves d’Alfafar

El 15 d'octubre el Espai Jove d'Alfafar acollirà a entitats i experts que informaran sobre programes de mobilitat europea per a joves.

L’Ajuntament d’Alfafar a través de la Regidoria de Joventut, organitza per tercer any consecutiu les Jornades d’oportunitats de mobilitat internacional per a joves (#JMIJs18).

L’objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer a la població jove les possibilitats que tenen per a participar en els diferents programes de mobilitat internacional de formació, voluntariat, ocupació i emprendiment. Les sessions informatives es realitzaran el dilluns 15 d’octubre en el Espai Jove d’Alfafar de 16:00 a 20:30 hores.

Són varis els programes de mobilitat internacional que es presentaran durant les Jornades, de la mà d’entitats i experts en la matèria: Europe Direct València, Diputació de València, xarxa Eures, Institut Valencià de la Joventut, Servef, Cambra de comerç València, GoEurope i la Fundació Equipe Humà.

A més, en les Jornades s’inaugurarà el Servei d’informació i oportunitats de mobilitat internacional del Espai Jove, un punt d’informació sobre mobilitat europea que l’Ajuntament d’Alfafar posa al servei de la ciutadania.

A aquestes actuacions se sumisca l’oferta de tallers d’anglès conversacional del Espai Jove d’Alfafar, que donaran començament la mateixa setmana i que tenen inscripció oberta fins al dijous 11 d’octubre.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar té entre les seues finalitats facilitar l’accés a la informació per a l’aprofitament d’oportunitats, així com el desenvolupament integral i saludable de les persones joves d’Alfafar.

Per a ampliar qualsevol informació es pot consultar les xarxes socials de l’àrea de Joventut, acudir al Espai Jove, contactar a través del correu electrònic cij@alfafar.es o cridant al 96 318 24 38.

Publicitat