José Manuel Pagán, nou Rector de la Universitat Catòlica de València

Pagán és Doctor en Dret, MBA Executive, advocat i professor de Dret Tributari. Ha desenvolupat el seu exercici professional des de fa més de dotze anys en el si de la institució universitària.

José Manuel Pagán

El Gran Canceller i Cardenal Arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha nomenat a José Manuel Pagán Agulló, nou Rector de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV).

José Manuel Pagán substitueix en el càrrec a Asun Gandia, que ha sol·licitat al Gran Canceller finalitzar la seua etapa com a Rectora de la institució i ha presentat la seua renúncia a continuar en el càrrec el pròxim curs acadèmic en haver superat l’edat de jubilació.

El Gran Canceller Antonio Cañizares i Asun Gandia han manifestat l’agraïment mutu per l’acompanyament i el compromís comú que han compartit i amb el qual s’ha gestionat esta etapa en la UCV. El Gran canceller incorpora a Asun Gandia com a membre del Patronat de UCV.

Respecte al nou rector, José Manuel Pagán, el Gran Canceller ha destacat entre les qualitats que ho acrediten, el seu coneixement profund de la UCV a la qual porta vinculat més d’una dècada, la voluntat de continuar el realitzat amb excel·lència en la UCV, la seua capacitat provada de gestió i de diàleg, per a continuar l’enfortiment de la Universitat.

Pagán és Doctor en Dret, MBA Executive, advocat i professor de Dret Tributari. Ha desenvolupat el seu exercici professional des de fa més de dotze anys en el si de la institució universitària, en la qual ha ostentat responsabilitats en l’àmbit de l’activitat docent i de la gestió universitària, com a Vicerector d’Ordenació Acadèmica des de 2011 a 2016, i des d’eixa data fins a l’actualitat, com a Degà de la Facultat de Dret.

Anteriorment, en 2003 va iniciar la seua marxa com a professor col·laborador de la UCV en la Facultat d’Estudis de l’Empresa, centre llavors adscrit a la Universitat Politècnica de València que posteriorment es va integrar en la UCV i va exercir diferents càrrecs de gestió acadèmica en la Universitat com a Secretari de la Facultat d’Estudis de l’Empresa i Secretari General Adjunt de la Universitat.

Publicitat