Jose Muñoz nega l’augment de pressupost per a À Punt i insta al PPCV a “deixar d’enganyar als valencians amb xifres inventades”

El portaveu d'Hisenda es mostra sorprés que Rubèn Ibàñez "no entenga el Pressupost després de tants anys en l'oposició" i explica que "el pressupost actual destinat a À Punt continua sent el mateix, tal com poden comprovar els ciutadans perquè els comptes són públics".

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE i portaveu d’Hisenda en Les Corts Valencianes, Jose Muñoz, ha negat que el Pressupost de la Generalitat per a 2020 contemple un augment de 10 milions d’euros per a À punt i ha instat al PPCV a “deixar d’enganyar als valencians publicant xifres inventades”. En aqueix sentit, el portaveu d’Hisenda en Les Corts s’ha mostrat sorprés que Rubèn Ibàñez “no entenga el Pressupost després de tants anys en l’oposició” i ha explicat que “el pressupost actual destinat a À Punt continua sent el mateix, tal com poden comprovar els ciutadans perquè els comptes són públics”.

Muñoz ha defensat els Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020 i ha assenyalat que el Partit Popular “sent ràbia en veure que amb este govern els valencians i valencianes no perden ni un solo dret”. “El Pressupost en despesa social per a l’any 2020 és el major de la història, i si algú parla de retallades, està mentint” ha conclòs.

El portaveu d’Hisenda també ha recordat que mentre governava el Partit Popular en la Comunitat “gastaven en la televisió pública 300 milions d’euros a l’any i comptaven amb una plantilla de 1.700 treballadors”. “El PP va convertir la televisió pública de tots els valencians i valencianes en un forat negre de corrupció i balafiament que utilitzaven com a altaveu al servei del règim primer de Zaplana, després de Camps i finalment de Fabra” ha apuntat el portaveu d’Hisenda alhora que hi ha assegurat que “amb el Consell de Ximo Puig això es va acabar”.

Finalment, el dirigent socialista ha explicat que À Punt és una televisió independent “on l’època en la qual l’escaleta dels informatius es decidia en el Palau de la Generalitat es va acabar quan els valencians van tirar al Partit Popular de les institucions”.

ValenciàEspañol