José Muñoz: ” La ciutadania aposta per continuar aquest canvi que iniciem en 2015″

"És una alegria prudent perquè encara queda molt per ser escrutat però la nit va bé. Volem anar veient com anirà al llarg de la nit."

Jose Muñoz, secretari d’organització del PSPV, ha declarat fa uns moments que “amb els resultats escrutats fins al moment, el partit socialista sembla que té un gran resultat. La ciutadania aposta per continuar aquest canvi que iniciem en 2015, valorant la gestió per part del President Puig en la comunitat Valenciana. Queda bastant per escrutar però en qualsevol cas veiem que les dades són molt positius perquè després de moltíssims anys, des del 93, torna a guanyar en la comunitat Valenciana el partit socialista i té la possibilitat de tornar a governar. És una alegria prudent perquè encara queda molt per ser escrutat però la nit va bé. Volem anar veient com anirà al llarg de la nit.”

Sobre una possible reedició del Botànic ha sigut meridià: “Crec que això és una realitat, sempre hem apostat pel que funciona i en 2015 la gent va decidir que amb el President Puig al capdavant tuvieramos un govern progressista que canviés la Comunitat Valenciana. Estem convençuts que això pogués ser una realitat aquesta nit i evidentment nosaltres reeditarem aquest Botanic”

Rovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela