Josel Fernández guanya el primer concurs fotogràfic “Mislata i la seua gent” organitzat pel MAM

El Centre Jove del Mercat acull des de dimecres passat una exposició amb les 30 fotografies seleccionades amb motiu del primer Concurs de fotografia “Mislata i la seua gent”, organitzat pel Moviment Artístic de Mislata. Cada participant podia presentar tres obres amb total llibertat quant a procediments i tècniques fotogràfiques, sempre que aquestes reflectiran llocs o persones de la ciutat.

El primer premi del certamen “Mislata i la seua gent” ha sigut para Josel Fernández, qui es va portar una dotació econòmica de 350 euros i un trofeu especial fet per Antonio Fernández “Gorton”, un escultor local. La fotografia guanyadora mostra el rostre d’un home que viu en el carrer i que ha de tocar cada dia l’acordió per a aconseguir unes quantes monedes amb les quals poder sobreviure. El segon premi ha sigut per a José Antonio Gómez, el tercer per a Emilio Roca i la cambra per a Tomás Ortiz.

L’acte d’inauguració celebrat dimecres passat va estar presidit per la regidora de Cultura, Pepi Luján, i l’exposició podrà visitar-se en el Centre Jove del Mercat fins al dissabte 22 d’abril.

El Moviment Artístic de Mislata és una associació que porta més d’any en funcionament i que el seu objectiu és fomentar l’accés a la cultura entre els veïns de la ciutat, creant noves rutes alternatives per a incentivar la participació cultural.

CatalanSpanish