Detingut un jove a Burjassot per colpejar a dues persones

A una menor li va tractar de sostraure el mòbil i com no el va aconseguir li va llevar una arracada i la va colpejar en la cara.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions, després de pel que sembla agredir a dues dones i intentar robar-li a una menor. Una de les víctimes va estar un dia a l’hospital i a la jove de 13 anys que li va tractar de sostraure el telèfon mòbil i al no aconseguir-lo li va pegar en la cara i li va llevar una arracada.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de dues agressions produïdes el 30 de gener a Godella on un jove sense mediar paraula havia agredit a dues dones causant-li lesions de consideració a una d’elles, mentre que l’altra va aconseguir evitar que continuara l’agressió ja que es va refugiar en un portal i va ser ajudada per una altra dona. Una de les víctimes va ser traslladada a un hospital on va romandre un dia en observació.

PublicitatRovira  

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós havia abordat a una xiqueta de 12 anys i li havia tractat de robar el telèfon mòbil i al no aconseguir-lo li va llevar una arracada i li va propinar diversos colps en la cara.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i lesions.

PublicitatJuega Limpio Orihuela