Un jove com a presumpte autor d’un homicidi en grau de temptativa

AVL

Va atropellar a l’exparella de la seua núvia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Quart de Poblet a un jove de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després de pel que sembla intentar atropellar a l’exparella de la seua núvia. La víctima va ser traslladada a un hospital de Manises on va romandre ingressat una nit. La mare de la víctima també resulte ferida en ajudar al seu fill.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un home de 38 anys havia sigut víctima d’un atropellament pel qual sembla intencionat en la localitat valenciana de Quart de Poblet.

Durant les recerques els policies van esbrinar que moments abans l’home de 38 anys havia rebut del terminal telefònic del nuvi de la seua exparella, uns missatges en el qual li amenaçava de matar-li alhora que li insultava. L’home baix al carrer i quan es dirigia al seu vehicle per a anar a denunciar a la Comissaria, va observar un cotxe que venia pel que sembla a gran velocitat, que ho va atropellar, quedant tendit en el sòl. Els pares quan atenien al seu fill que es trobava tendit en el sòl, van observar com tornava una altra vegada el vehicle, però van decidir arrossegar-ho fins a la vorera.

La víctima va ser assistida pels serveis mèdics que ho van traslladar a l’hospital de Manises on va romandre durant dotze hores.

Finalment, els agents van esbrinar la identitat de l’agressor que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un altre contra la seguretat viària, en mancar de permís o llicència de conduir.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

- Advertisement -
CatalanSpanish