martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un jove de Sollana ferit en un greu accident en l’Aquópolis de Cullera

 Un jove de 27 anys, veí de Sollana, pròxim a Cullera, ha patit un greu accident en el parc aquàtic de Aquópolis en un tobogan conegut com “La Cobra”.
La víctima va ser assistida pels serveis d’emergències poc després de les 16.30 hores. El jove presentava un politraumatisme de caràcter greu pel que ràpidament es va decidir el seu trasllat amb una ambulància del Suport Vital Bàsic a l’Hospital Universitari de la Ribera a Alzira.

Una de les primeres hipòtesis podria ser una fallada en l’atracció, encara que encara no s’ha confirmat oficialment: Tot podria apuntar al fet que el dispositiu de frenat fallara i que el flotador que portava el jove va explotar, llançant-ho per l’aire, provocant-se ferides al capdavant i clatell, amb un fort cort en el crani a causa de l’impacte. Segons sembla les instal·lacions del parc complien els requisits, que porta pocs dies obert esta temporada.

La Guàrdia Civil està realitzant les recerques pertinents i seran ells els qui determinen les causes oficials de l’accident.

Últimas noticias

Contenido relacionado