08:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Joventut aposta per l’humor de ‘Mongòlia El Musical 2.0’ per a la jornada del dissabte de l’Splash Sagunt

La delegació de Joventut aposta per l’humor de ‘Mongòlia El Musical 2.0’ per a la jornada del dissabte de l’Splash Sagunt. El Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana conclourà les activitats del dissabte amb un espectacle a càrrec de la revista satírica Mongòlia.

Es tracta d’un espectacle de varieté còmica de l’equip que forma la revista Mongòlia, com a actualització del seu anterior ‘Mongòlia, El Musical’. Ara, amb una nova versió, amb nous gags, vídeos i ximpleries, porten recorrent Espanya diversos mesos aconseguint un gran èxit.

Ells mateixos es cataloguen com a “satírics i sense cap missatge”. En este espectacle exhibeixen en tota la seua esplendor la seua iconoclàstia baix lemes com: “Respectem la incredulitat. No creiem en res”; “tothom, inclòs Déu, és ateu”; “Espanya s’enfonsa, cada dia és més poor” o “no som d’esquerres ni de dretes, repetim: no som de dretes”.

Serà un dels grans moments del pròxim Splash Sagunt: Festival de la Comunitat Valenciana, que se celebra este pròxim cap de setmana del 10, 11 i 12 de febrer en el Casal Jove del Port de Sagunt. La cita és el dissabte 11 a les 23 hores i les entrades s’aconsegueixen per invitació cridant al 962683439, reservant màxim dues entrades per persona.

Per a més informació de totes les jornades, activitats i horaris, està disponible la pàgina web www.splashsagunt.es.

Últimas noticias

Contenido relacionado