10.6 C
Valencia

Joventut organitza els “Dissabtes Joves” en el curs 2018-2019 a Dénia

El proper dissabte 1 de setembre, es realitzarà el primer “Dissabte Jove” en l’Aula 00 de Joventut, organitzat per la Regidoria de Joventut, dins del programa de Dissabte Joves que oferta durant el curso 2018-19, a través de l´empresa Grupo Tot Animació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
El proper dissabte 1 de setembre, es realitzarà el primer “Dissabte Jove” en l’Aula 00 de Joventut, organitzat per la Regidoria de Joventut, dins del programa de Dissabte Joves que oferta durant el curso 2018-19, a través de l´empresa Grupo Tot Animació.
En aquesta ocasió, els espais utilitzats seran:
· La zona de pàrking de l’eixida/entrada del Túnel (junt a Ronda Muralles)
· El pàrking de Joventut,
L’esmentat esdeveniment es realitzarà de 20 a 23 hores.
L’acte consta d’una sèrie d’activitats variades dins de la Sala 00 (futbolí, música, dards electrònics, jocs, sopar de cabasset, cocktails 00, etc…) Mentre que en la zona d’eixida/entrada del Túnel anirà un inflable de jocs i en la zona del pàrking de Joventut anirà una festa de l´espuma. Cada dissabte, hi haurà una temàtica diferent. Les edats dels participants per aquests esdeveniments estarà limitada dins del possible dels 12 als 17 anys.
Amb aquest programa de Dissabte Joves, la Regidoria de Joventut vol dotar d’un espai fixe (Aula 00 de Joventut), i d’un horari fixe, per a que joves de Dénia (de 12 a 17 anys) disposen d’un lloc on poder relacionar-se i divertir-se baix una supervisió i orientació per personal qualificat (Monitors de Temps lliure). L’activitat es desenvoluparà des de l’1 de setembre fins a juny, realitzant-se un total de 30 dissabtes.
Aquesta oferta ve a complementar, junt amb els Urbajoves i altres activitats de la regidoria, la proposta que des d’aquest departament s’ha preparat per al curs 2018-2019.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,336FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Benicàssim ja es troba ‘a un pas del Nadal’

La il·lusió i la seguretat comparteixen protagonisme en el programa d'activitats preparat fins al 5 de gener

Art faller per donar la benvinguda al Nadal a Cullera

Els carrers de la ciutat s’omplin de pares Nadal, Reis Mags, d’avets, caixes de regals i moltes més sorpreses nadalenques

Benaguasil inicia els actes commemoratius de l’IV centenari de la troballa de la seua Patrona

Este matí ha donat principi el 400 aniversari de la troballa de la imatge de la Mare de Déu de Montiel, Patrona de Benaguasil, trobada segons la tradició el 4 de desembre de 1620 pel pastor aragonés Graciano.

Sanitat registra 1.390 nous casos de coronavirus i 29 morts a la Comunitat Valenciana

Per províncies els nous casos positius són: 118 a Castelló, 382 a Alacant i 890 a València.

CSIF denúnica que Sanitat empra el personal de reforç Covid per a cobrir baixes en Emergències

El sindicat exigeix a Conselleria que cobresca amb la borsa d'ocupació i no amb reforços covid-19 les baixes en el Servei d'Emergències i adverteix que esta mesura de Sanitat suposa "afeblir els recursos davant una recrudescència de la crisi sanitària"
- Advertisement -

: Valencià