viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Joventut obri el termini d’inscripció de participants del Festival Intergeneracional de la Cançó FIC 2018 a Dénia

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició del FIC (Festival Intergeneracional de la Cançó), que un any més serà l’esdeveniment musical amb què encetem les Festes de Dénia.

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició del FIC (Festival Intergeneracional de la Cançó), que un any més serà l’esdeveniment musical amb què encetem les Festes de Dénia. El FIC se celebrarà el divendres 6 de juliol de 2018, a les 22 hores, en el carrer de la Via.
 
El dilluns 12 de febrer s’obri el termini d’inscripcions per a tots aquells aficionats al món de la cançó que desitgen formar part d’aquest festival, ja tant arrelat a la nostra ciutat. Aquest període d’inscripció finalitzarà el 29 de març.
 
El concurs estableix tres categories de participants: Infantil, de 6 a 12 anys, Juvenil, de 13 a 17 anys, i Sènior, a partir dels 18 anys.
 
Entre tots els inscrits es realitzarà un càsting els dies 7 i 14 d’abril per tal d’escollir sis representants de cadascuna de les tres categories. Els 18 seleccionats pel jurat rebran classes de cant i d’interpretació en les instal·lacions de Joventut durant els caps de setmana fins a la realització del FIC.  
 
A l’igual que en les últimes edicions, el Festival comptarà amb un temàtica de connexió entre tots els temes que interpretaran els participants, la qual es comunicarà als 18 finalistes junt amb el títol de la cançó que hauran d’interpretar.
 
Els premis per a aquesta XVI edició del Festival Intergeneracional de la Cançó són:
 
-Premi categoria infantil: Diploma de guanyador/a infantil i 150 euros.
-Premi categoria juvenil: Diploma de guanyador/a i 200 euros.
-Premi categoria sènior: Diploma guanyador/a i 300 euros.
 
Des de la Regidoria de Joventut s’anima a tots els aficionats a la música i el cant a inscriure`s i participar en esta aventura musical.

Últimas noticias

Contenido relacionado