sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Joventut presenta els guanyadors de Morvedre Rock 2.0 de Sagunt

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt presenta els guanyadors de Morvedre Rock 2.0. La banda Dawn of Extinction ha guanyat dins de la modalitat A de grups locals i en la modalitat B de grups de la resta de la Comunitat Valenciana ha guanyat Old Strings.

Els concerts de Morvedre Rock 2.0 han reunit centenars de joves en la sala Green Espai durant els quatre divendres que ha durat la primera fase del certamen, en els quals s’ha pogut comprovar l’alt nivell i diversitat d’estils en les bandes participants: metal, rock folk, indie rock, jazz rock o pop punk.

Una vegada realitzats els concerts, i després d’una difícil decisió, el jurat ha determinat pel seu directe, qualitat compositiva i interpretació que les bandes guanyadores siguen Dawn of Extinction i Old Strings, dins de les seues categories.

Dawn of Extinction, malgrat ser una banda recent, compta entre les seues files amb músics joves en la seua majoria, però veterans coneguts de l’escena heavy local que van demostrar en concert una gran contundència. Les seues influències passen pel thrash metal, metalcore o death metal. Enguany han realitzat la seua primera gira nacional.

Old Strings, per la seua banda, vénen de La Canyada i la seua música és una mescla que evoca el rock indie i el pop dels 80, portada al directe amb molta frescor. Han sigut guanyadors del I Concurs de bandes de la sala Novelty i la mitjana d’edat del grup és de 23 anys.

Estos dos grups actuaran en el concert final del certamen al costat del veterà grup Los Benito el pròxim 1 d’abril a les 19.00 hores en el Casal Jove. L’entrada és gratuïta, però es requereix invitació, que es pot reservar telefonant al 96 268 3439.

Morvedre Rock 2.0 és un certamen de l’associació ‘Viure Dignament’ que gestiona la sala Green Espai, amb la col·laboració del departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt.

Últimas noticias

Contenido relacionado