13.1 C
Valencia

Joventut programa 15 cursos per al primer trimestre d’any en les aules d’informàtica

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La programació de les aules d’informàtica de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló inclou 15 cursos que abasten des del maneig bàsic d’informàtica a l’ús d’eines d’emmagatzematge en el núvol, la creació de blogs o les xarxes socials. El regidor de Joventut, José Luis López, ha explicat que “la programació que es presenta en les aules d’informàtica del Centre Urban i del Casal Jove del Grau per al primer trimestre de l’any pretén oferir una oferta per a tots els usuaris, tant els que tenen un maneig més bàsic com para els que tenen més domini. De fet, s’inclouen cursos d’iniciació a la programació amb JavaScript o PHP”.

Aquest primer trimestre també s’inclou un curs d’internet per a majors en el qual “l’alumnat coneixerà internet amb programes dissenyats expressament per a persones majors”, ha afegit l’edil José Luis López. Una altra de les propostes destacades, continua López, “és el curs de creació de blogs, en el qual explicarà la instal·lació i maneig de WordPress, l’eina més utilitzada a escala mundial per a la creació de bitàcoles”.

El llistat de cursos per a aquest primer trimestre inclou informàtica i Windows bàsic; ludoteca virtual; internet útil; creació de blogs; internet per a majors; creació de presentacions multimèdia; iniciació a la programació en Java; OpenOffice Writer; informàtica nivell mitjà; xarxes socials; iniciació a la programació amb JavaScript; Google Drive; iniciació a la programació amb PHP; OpenOffice Calc i Maquinari i manteniment.

A més, les aules d’informàtica del Centre Urban i del Casal Jove disposen d’horari de tutoria i assessoria de cerca de treball en línia. Per a facilitar una correcta utilització del servei es recomana concertar cita prèvia amb una setmana d’antelació cridant al 964 28 21 22 o acudint en l’horari d’accés lliure.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,568FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià