Llíria busca incentivar la motivació dels joves sense estudis i aturats

La regidoria de Joventut de Llíria inicia una nova edició d'aquest projecte de l'IVAJ.

La segona edició a Llíria de Jove Oportunitat (JOOP) ha donat començament avui amb la finalitat de motivar en un objectiu professional als joves que han abandonat els estudis i es troben aturats. La regidoria de Joventut ofereix novament aquest programa de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

El projecte orienta de forma individualitzada a les persones participants, a través de tallers d’assessorament i que incentiven la seva motivació. Durant els pròxims quatre mesos, participaran en les diferents sessions de dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals, que estan dirigides per una pedagoga experta en el coaching de joves i adolescents.

Rovira  

El JOOP també contempla activitats de convivència i reflexió que donen a suport a aquests joves en la configuració eficient del seu propi projecte vital i professional.

A més, visitaran diferents empreses per a adquirir una visió global del mercat laboral, que els ajudi a orientar-se per una sortida professional determinada. Igualment, el projecte ofereix un mòdul final de reentradaacadèmica, on es facilita als participants que així ho desitgin, optar a la realització de la prova d’accés a un grau mitjà.

PublicitatJuega Limpio Orihuela