Els joves del PP de l´Horta Nord se sumen a la campanya #EscribiendoUnfuturo

Des de l'organització comarcal van a posar tots mitjans possibles per a intentar ajudar al màxim nombre de famílies possibles.

campanya
PublicitatAVL

Aquesta iniciativa, promoguda per l’organització juvenil autonòmica dels populars, pretén arreplegar material escolar amb la finalitat d’ajudar a les famílies que es troben en una situació econòmica difícil. Per a açò, totes les agrupacions locals de noves generacions de la comarca realitzaren la recollida dels diferents materials per a després lliurar-los a diverses entitats. La campanya finalitzara el dia 13 de setembre.

La fi de l’acció és ajudar a les famílies a superar la inacció del Consell en matèria educativa. “Un executiu que no compleix i mostra d’açò són les bandades que dóna en la seua gestió educativa. Més preocupats de fer política i adoctrinar que d’ajudar a millorar la vida dels estudiants valencians” manifestava el president comarcal de NNGG i regidor a Alboraia Modest Martínez. Per a facilitar el lliurament el responsable de NNGG Horta Nord ha comentat que “durant aquesta setmana donarem a conèixer les diferents formes de lliurament”.

PublicitatRovira