22.2 C
Valencia

Juan Albert, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, renuncia a les delegacions que tenia assignades

La decisió va estar comunicada prèviament a l'alcalde i a la vicealcaldessa que entenen el pas donat pel regidor.

- Publicitat -AVL

Juan Albert, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, i membre de l’equip de govern va comunicar la vesprada de divendres 29 de maig que, «per circumstàncies personals que li impedeixen desenvolupar les seues funcions en el govern municipal, renuncia a la seua condició de tinent alcalde i a les delegacions de gestió i a la dedicació laboral en este ajuntament».

Esta decisió havia estat comunicada prèviament a l’alcalde i a la vicealcaldessa, els quals entengueren el pas donant per Juan Albert i li agraïren la dedicació al davant de les diferents àrees de gestió (aigües potables, cementeri, neteja viària i d’edificis públics …) des de la constitució del govern municipal en juny del 2019. Els dos grups municipals han destacat que és fonamental respectar la decisió del regidor Juan Albert i que este pas al costat no impedirà continuar treballant amb la dedicació i estabilitat que s’ha fet fins ara especialment en les circumstàncies actuals causades per la COVID-19.

Durant la conversa entre Juan Albert i els portaveus de Compromís i PSOE es va fer una valoració positiva de la relació i del treball realitzat, i es va manifestar la voluntat de totes les parts de continuar, si bé des de fora de l’equip de govern, amb eixa relació, basada en la comunicació i la col·laboració, perquè la ciutadania puga comptar en tot moment amb els serveis bàsics que l’Ajuntament està obligat a prestar.

Pel que fa a les delegacions que fins ara exercia Juan Albert (gestió residus, aigües potables, cementeri, neteja viària i d’edificis, enllumenat públic, comunicacions i bus municipal) de moment les mantindrà l’alcalde, fins que es valore i s’acorde una possible reorganització de delegacions.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,792FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PP de Castelló presenta l’informe de la infermera escolar del 2016 que Marco va afirmar desconéixer

La regidora Maria España ha recordat que este informe "es va encarregar sota el seu mandat el setembre de 2016 al Col·legi Oficial d'Infermers de Castelló i va comptar amb 16.000 euros de l'erari públic". A més concloïa que era necessari que els centres escolars de Castelló comptaren amb esta figura sanitària.

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.
- Advertisement -

: Valencià