Juan Carlos Fulgencio serà el nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana

És considerat com una persona molt propera al secretari d'Organització del PSOE i actual ministre de Foment i treballa com a policia local a València

El secretari general del PSPV-PSOE a la comarca de l’Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, serà el nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, càrrec en el qual substituirà a Juan Carlos Moragues, segons han indicat a EFE fonts del partit.

El Consell de Ministres té previst aprovar aquest divendres el nomenament de diversos delegats del Govern en diverses comunitats autònomes, entre ells el de la Comunitat Valenciana.

Juan Carlos Fulgencio va nàixer a Montcada (València), és considerat com una persona molt propera al secretari d’Organització del PSOE i actual ministre de Foment, José Luis Ábalos, i treballa com a policia local a València.

Va formar part de l’equip de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en les primàries a la secretaria general del PSPV-PSOE celebrades el juliol de 2017, en la qual Ximo Puig va eixir reelegit, i de l’equip de Mercedes Caballero -“mà dreta” d’Ábalos a València- a les primàries en les quals aquesta va ser triada secretària de la província de València, en substitució d’Ábalos.

Fulgencio substitueix a Moragues, qui va ser nomenat delegat pel Govern de Mariano Rajoy el juliol de 2015, just en el cap de setmana en el qual està previst que arriben al port de València els migrants de l’Aquarius. EFE

Publicitat