Juan Carlos Fulgencio pren possessió com a nou delegat del Govern

Durant el seu discurs ha destacat la “necessitat” de canviar el sistema de finançament

Juan Carlos Fulgencio
Juan Carlos Fulgencio, nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana | Foto: @JuanCFulgencio

El paranimf de la Universitat de València ha acollit este matí l’acte de la presa de possessió de Juan Carlos Fulgencio com a nou delegat del Govern de la Comunitat Valenciana. El també secretari general de PSPV a l’Horta Nord, ha jurat el seu càrrec prometent lleialtat a la Constitució i al rei. La rectora de la Universitat, Mavi Mestre, ha sigut l’encarregada de realitzar la presentació del delegat, a qui li ha brindat una lleial col·laboració per part de la institució acadèmica.

Existeix la necessitat de canviar el sistema de finançament, el qual és injust amb la Comunitat Valenciana”. Així s’ha pronunciat Juan Carlos Fulgencio durant el discurs de la seua presa de possessió. Així i tot, ha indicat que esta tasca s’ha de realitzar “amb assossec, preparació tècnica i consens” per a aconseguir “un model sostenible en el temps”.

Fulgencio ha assenyalat que rep el mandat “amb agraïment i respecte”, sent conscient de tots els reptes que cal afrontar. Per açò, ha fet una crida a la col·laboració entre el teixit social, l’empresarial i les administracions. “La política amb majúscules s’escriu transformant des del consens i el diàleg”, ha comentat el delegat.

D’altra banda, Juan Carlos Fulgencio ha remarcat la seua intenció d’escoltar als ajuntaments, amb qui pretén “treballar braç a braç”, ja que “són institucions que impulsen iniciatives i mereixen ser escoltades”. Així mateix, també ha destacat la importància de lluitar per a aconseguir “una igualtat real entre homes i dones”.

A la presa de possessió també ha acudit Enric Morera, president de Les Corts; Gabriela Bravo, consellera de Justícia; Jorge Rodríguez, president de la Diputació, i Juan Carlos Moragues, exdelegat del Govern, així com altres autoritats polítiques, acadèmiques, civils i militars. L’absència de Ximo Puig, de viatge a Brussel·les, ha sigut compresa pel nou delegat, qui ha comentat en declaracions posteriors a l’acte que “Puig ha estat excel·lentment representat”.

Publicitat