Juan Ignacio Zoido li demana a Pedro Sánchez que desistisca de la seua Moció de Censura

El Ministre de l'Interior va visitar la unitat policial de Servei d'Atenció al Turista Estranger a Benidorm al costat de l'alcalde de la ciutat i personalitats de la política alacantina

466
castellorutadesabor.com congrega tot el contingut sobre els productes vinculats al territori provincial i facilita la seua compra.

El Ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, va visitar ahir les instal·lacions de l’ajuntament de Benidorm i de la unitat policial del Servei d’Atenció al Turista Estranger (SATE) situat en el Racó de Loix. Per a Zoido, la seguretat és fonamental en el turisme consolidat de la població benidormer, sent la tercera ciutat d’Espanya amb més places hoteleres per darrere de Madrid i Barcelona. Les instal·lacions del SATE donen cobertura a l’estranger, sobretot, aquells que han tingut un problema, des de perdre una documentació fins que hagen tingut algun tipus de furt com a conseqüència d’un descuit o hagen patit desgraciadament algun fet delictiu, ha manifestat Zoido. Aquest servei és el que més temps roman obert en tota Espanya, tenint un horari de matí i amb dos funcionaris des d’octubre fins a abril, ampliant-se a la vesprada els set dies de la setmana i amb més personal des de maig fins a setembre.

Zoido Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

La visita de Zoido també ha servit per a anunciar que una vegada que s’aproven els pressupostos generals en el Senat es construirà la comissaria de policia que la ciutat necessita. No obstant això, la preocupació de la Moció de Censura que s’està duent a terme aquests dies, per al Ministre de l’Interior suposa una desestabilització en el país. “La seguretat des del punt de vista jurídic i des del punt de vista personal, la qual cosa fa és afavorir el turisme, afavorir la creació de riquesa i l’establiment de noves empreses”, ha expressat Zoido, afegint que el que necessita Espanya és estabilitat i normalitat institucional i que un govern es preocupe per resoldre els problemes dels ciutadans. Segons va assenyalar Zoido, s’ha creat els últims anys uns cinc-cents mil llocs de treball des que està governant Mariano Rajoy, va puntualitzar també, que el turisme és riquesa on el passat any uns 82 milions de turistes van visitar Espanya i “açò s’ha aconseguit gràcies a un govern com el del president Rajoy que amb poc més de 130 diputats ha sigut capaç de negociar els pressupostos, el sostre de despeses i de seguir duent a terme projectes i iniciatives que ens ha permés que de cada tres ocupacions que es creen en la Comunitat Econòmica Europea, dues d’ells són espanyols, va concretar el Ministre de l’Interior.

Zoido Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

Juan Ignacio Zoido no entén per què aqueix creixement econòmic pretén carregar-li-ho Pedro Sánchez com en el seu moment es va carregar el PSOE traient els pitjors resultats del seu partit en les últimes eleccions i aprofitant ara, l’oportunitat de desestabilitzar institucionalment Espanya. En el Partit Popular encara estan esperant el plantejament dels socialistes, ja que, en cas que es plantege i formalitze la Moció de Censura encara no saben amb els qui governaran i als qui, li van fer les concessions, per a Zoido suposaria que aquells que operen des de la radicalitat podrien trencar Espanya i li demana a Sánchez que recapacite i no seguisca amb una iniciativa que podria portar molt desconcert en lloc d’estabilitat; desacceleració econòmica en comptes de creixement econòmic i considera que cal seguir enfortint la creació d’ocupació des de l’estabilitat institucional.

Zoido Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez